Tamperelainen Maikku Hiljanen, 30, teki suomalaista fitnesshistoriaa – menestys ei tullut ilmaiseksi vaan vaati täydellisen pysähtymisen

Tamperelaisesta Maikku Hiljasesta piti tulla sirkustaiteilija maailman kuuluisimmille areenoille, mutta oma polku löytyikin yllättävän läheltä. Nyt iso rooli hänen elämässään on fitness-urheilulla, ja kova harjoittelu on tuottanut myös tulosta. Ensin kuitenkin piti käydä läpi niin kovavauhtiset ylä- ja alamäet, että hänen oli pakko painaa stop-nappia.

Tamperelainen Maikku Hiljanen teki suomalaista fitness-historiaa voittamalla samana vuonna Euroopan, Suomen ja Pohjoismaiden mestaruuden sekä IFBB-liiton maailmanmestaruuden.

7.12.2022 19:00

Jotta voi olla nyt aidosti vahva, on joskus pitänyt olla heikko ja ihan hajalla. Tamperelainen Maikku Hiljanen haluaa ja ennen kaikkea uskaltaa nyt olla oma itsensä ja kuunnella sydäntään.

”Tuntuu hyvältä olla 30-vuotias, sillä olen viime vuosina kasvanut henkisesti paljon. Olen löytänyt omat juttuni ja ihmiseni eikä minun tarvitse miellyttää ketään. Olen aika tunneihminen, mutta opetellut myös järjen käyttöä”, Hiljanen sanoo nauraen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut