Pirkanmaalaiset rautakaupan myyjät jättivät päivätyönsä ja toteuttivat unelmansa – Nyt heidän tuotteensa päätyy jopa presidentin käyttöön

Puutyöt olivat Antti Nevalaiselle ja Samu Ahlmanille harrastus ja oma yritys kaukainen haave. Nyt kaksikko tekee puusta vaikka sohvapöydän presidentille tai lepakonpönttöjä Nokian metsiin.

Puusepät Antti Nevalainen ja Samu Ahlman harmittelevat, että kaupasta ei ole helppoa löytää mielenkiintoista puumateriaalia, vaan tarjolla on suorasyistä ja tietyllä tavalla kuivattua ja leikattua puuta. ”Monesti upeat puuaarteet heitetään roskiin, ja siihen väliin pitäisi meidän ehtiä.” Yksi tällainen löytö on asiakkaan pihasta kaadettu omenapuu, joka on päässyt osaksi kuvan ruokapöytää yhdessä epoksin kanssa.

11.1. 19:01

Kerrottakoon heti alkuun, että Samu Ahlman ja Antti Nevalainen eivät ole veljeksiä, vaikka he ovat kuin kaksi marjaa ja viimeistelevät toistensa lauseet. ”Eihän meitä erota toisistaan. Useamman kerran on käynyt niin, että ulkopuolinen ei tiedä, kumpi on kumpi”, Ahlman toteaa.

”Olemme samanlaisia, mutta silti kovin erilaisia”, Nevalainen jatkaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut