Tamperelainen Salla Mäkinen paljastaa yllättäviä käänteitä Ensitreffit alttarilla -ohjelman kulisseista – Ei tunnista televisiossa nähtyä tarinaa aivan omakseen

Kauden viimeisessä jaksossa Salla Mäkinen ja puoliso Lauri kertovat, etteivät aio jatkaa matkaa yhdessä avioparina. Osallistuminen Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan toi Mäkisen elämään tärkeän ihmisen ja mahdollisti syväsukelluksen omiin tunteisiin. ”Eipä siinä ajatellut, kun itkettiin molemmat räkä poskella päätöspäivänä, että tämä tulee näkymään koko Suomen kansalle”, Salla Mäkinen sanoo Aamulehdelle.

Alttarilla sulhasensa tavanneen Salla Mäkisen ei enää tarvitse varoa juonenkäänteiden paljastumista. Kerttu-koira nauttii julkisuudesta omistajansakin puolesta.

16.11. 10:58

Aamulehti

”Tuotannossa sanoivat, että tämä oli varmaan ohjelman historian tunteellisin ja kunnioittavin ero”, Salla Mäkinen toteaa.

Myöhään tiistai-iltana televisiossa nähtiin, miten tamperelainen Mäkinen ja hänen puolisonsa Lauri paljastivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman ratkaisujaksossa, ettei heidän tarinansa jatku avioparina. Päätös kerrottiin yhteisymmärryksessä, käsi kädessä. Vierellä oli tärkeä ihminen, vaikka Laurin tunteet eivät riittäneet avioliitossa jatkamiseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut