Tamperelainen johtaja Jari Alanen sai tyttäreltään puhelun – vaimo Hanna-Mari huomasi heti, että jotain pahaa on nyt tapahtunut

Tamperelaiset sisarukset Eveliina Alanen, Annariina Antila ja pieni Arvi-poika joutuivat rajuun hirvikolariin lokakuussa Ikaalisissa. Vanhemmat saivat tiedon onnettomuudesta kesken muistotilaisuuden. Saman tien heräsivät raskaat muistot menneistä tragedioista. Jari Alanen menetti 12-vuotiaana isänsä nokkakolarissa. Hanna-Mari Alasen pikkusisko kuoli auton törmättyä rekan perävaunuun. ”Joka ei ole vastaavaa kokenut, ei voi tietää, mitä on kertakaikkisen musertava ja totaalinen suru, elämän kyykytys ja pelko siitä, että se toistuu”, Hanna-Mari Alanen sanoo.

Eveliina Alanen (vas.), Jari Alanen, Hanna-Mari Alanen ja Annariina Antila kertasivat lokakuista päivää, joka järkytti heitä kaikkia. Vuoden vanha Arvi Antila oli mukana kolariautossa.

11.12.2022 6:30

Aamulehti

Hirvi! Tamperelainen opettaja Eveliina Alanen, 26, näkee jyhkeän hahmon nousevan ojasyvänteestä tien vasemmalta puolelta.

Alanen ajaa sisarensa Annariina Antilan, 30, perheen Audi A5 -henkilöautoa. Sisko istuu kuljettajan takana lapsensa kanssa. Vuoden vanha Arvi Antila matkustaa huolellisesti asennetussa turvaistuimessa vyöt napakasti kiinni ja selkä menosuuntaan. Pojan isä on takonut kaikkien päähän sen, ettei vöitä saa koskaan jättää löysälle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut