Muistatko vielä näiden maailmantähtien vierailut Tampereella? – Kerro muistosi ikimuistoisista tapahtumista tai kohtaamisista

Brad Pitt ja Nick Cave yllättivät vierailullaan viime viikonloppuna. Tampereella on käynyt liuta muitakin kuuluisuuksia. Näitkö ketään heistä?

Brad Pittin lisäksi Tampereella ovat vierailleet myös Jon Bon Jovi ja Snoop Dogg. Muistatko myös muut maailmantähdet?

19.9. 14:59

Aamulehti

Tampere kiinnostaa yhä isompia nimiä ja kiihtyvällä tahdilla. Esimerkiksi elokuvatuotannot saattavat tuoda jatkossakin yllätystähtiä kaupunkiin, mutta muistellaanpa hetki, keitä kaikkia Tampereella on jo käynyt.

Listasimme suurimpia nimiä. Unohtuiko joku? Entä liittyykö sinulla jokin muisto näiden tähtien vierailuihin?

1. Näyttelijä Brad Pitt, muusikko Nick Cave ja elokuvaohjaaja David Fincher vierailivat taiteilija Thomas Houseagon näyttelyn avajaisissa Sara Hildénin taidemuseossa viime viikonloppuna. Iltalehden huhujen mukaan Pitt olisi yöpynyt Ellivuoressa ja saunonut siellä savusaunassa. Ellivuoresta ei vahvistettu tietoa Aamulehdelle yksityisyydensuojaan vedoten. Eivät siis myöskään kieltäneet.

Lue lisää: Katso kuvat ja lue selostus ainutlaatuisesta tilaisuudesta – Thomas Houseago, Brad Pitt ja Nick Cave esittelivät näyttelynsä ensimmäistä kertaa koko maailmalle, taustalla koskettava tarina

2. Räppäri 50 Cent esiintyi nyt elokuussa 2022 Blockfest-festareilla, mutta hänet bongattiin myös kaupungilta. Seiskan mukaan hän asioi Ratinan kauppakeskuksen Zarassa.

Lue lisää: Tätä mieltä olimme 50 Centin keikasta Blockfesteillä: Eleetön suuruus vai pientä väsähtyneisyyttä? Lue Aamulehden festaritiimin arvio pitkään odotetusta keikasta

3. Johnny Depp esiintyi Tampere-talossa kitaravirtuoosin Jeff Beckin Euroopan-kiertueen kokoonpanossa kesäkuussa 2022.

Lue lisää: Johnny Depp -fanit saapuivat Tampere-talolle hyvissä ajoin ennen konsertin alkua: ”Tätä on odotettu yli 19 vuotta” – Katso kuvat Johnny Deppistä Tampere-talolla

4. Poptähti Robbie Williams esiintyi Ratinan stadionilla vuonna 2017.

Lue lisää: Robbie Williams tarjoili Ratinassa todellista viihdettä: Isä, fani ja kalsarit – Aamulehti seurasi mahtishow'ta

5. Räppäri Snoop Dogg veti vauhdikkaan keikan Blockfesteilla 2014. Hän nousi otsikoihin muun muassa Ilveksen pelipaidasta, joka hänellä oli keikalla päällään.

6. Muusikko Jon Bon Jovi toi yhtyeensä Ratinan stadionille toukokuussa 2013.

7. Kanadalainen rockmuusikko Bryan Adams konsertoi Ratinassa vuonna 2010.

8. Rocklegenda Bruce Springsteen hurmasi täyden stadionillisen Ratinassa kesällä 2009.

9. Ruotsin kuninkaalliset vierailivat Tampereella vuonna 2009.

10. Yhdysvaltain entinen presidentti Bill Clinton kävi Tampereella toukokuussa 2006. Hän poikkesi muun muassa ravintola Abu Fuadissa ja Dressmanilla ostamassa vyön.

Lue lisää: Muistatko vielä tämän: Amerikan-vieras osti vyön Dressmannilta Tampereella – nyt Bill Clinton on menossa Ahvenanmaalle syntymäpäiväkonserttiin, kertovat paikallislehdet

11. NHL-jääkiekkoilija Wayne Gretzky yhdessä muun muassa Mark Messierin ja Steve Yzermanin kanssa vieraili Tampereella NHL:n pelaajalakon aikaan vuonna 1994. Tampere-talossa järjestettiin oikein NHL-gaala.

Vielä vähän vanhempia tapauksia olivat Juri Gagarin (kesällä 1961), Lenin (1917) ja sekä Lenin että Stalin yhdessä (1905).

Unohdimmeko jonkun tärkeän maailmantähden? Voit kertoa sen ja myös muistosi joko siitä tapahtumasta tai jonkun toisen tähden kohtaamisesta Tampereella alla olevassa kyselyssä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut