Tämä mies järjesti 21 vuotta sitten bileet, joita Hollywood-tähti kehui vieläkin – Nyt hän on palannut Tampereelle ja ihailee kaupunkia unelmamökkinsä rannasta

Tamperelainen Antti Toiviainen oli nuorena kansainvälisessä amerikkalaiskoulussa, jossa aseet, poliisihelikopterit ja jengitappelut olivat arkea. Urasta tuli niin ikään kansainvälinen. Tampereen Teisko veti kuitenkin elokuvalevityksen erikoismiehen takaisin maailmalta. Hänen tehtävänään on kehittää Tampereesta entistä houkuttelevampi elokuvakaupunki.

Antti Toiviainen, 47, on viettänyt kesänsä lapsuudesta näihin päiviin Teiskon Haukkaniemessä, josta hän vihdoin sai unelmamökin myös omalle perheelleen.

7.10. 10:37

Aamulehti

Tampereen upeus paljastuu parhaiten vähän kauempaa katsomalla. Business Tampereen kehitysjohtaja Antti Toiviainen katsoo Tamperetta mieluiten Näsijärven yli Teiskon Haukkaniemestä.

”Missä tahansa olen ollutkin, tänne olen aina palannut ja tänne tahtonut takaisin”, Toiviainen sanoo omalla niemenkärjellään rantakalliolla Näsijärven aamun valossa.

Kuka?

Antti Toiviainen

47-vuotias Film Tampereen kehitysjohtaja. Film Tampere on osa Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tamperetta.

Kehittää Tampereesta entistä vetovoimaisempaa elokuvakaupunkia.

Tapparan hallituksen jäsen.

Työskenteli lähes kaksi vuosikymmentä SF:llä eli Svensk Filmindustrilla (nykyisin SF Studios) muun muassa myynti-, markkinointi- ja levitysjohtajana Tukholmassa sekä tytäryhtiö FS-Film oy:ssä toimitusjohtajana Helsingissä.

Kotoisin Tampereelta, käynyt päiväkotinsa ja koulunsa Kissanmaalla, pelannut jääkiekkonsa Hervannan jäähallissa, viettänyt suvensa suvun kesämökeillä Teiskon Haukkaniemessä.

Perheeseen kuuluvat puoliso, kouluikäinen lapsi ja 1,5-vuotias partacollie Pörrö.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut