Tamperelainen Kerttu Nieminen on huippusuositun televisio-ohjelman uusi kasvo – syksyn aikana hän opettaa näyttelijä Mikko Nousiaista tanssimaan: ”Täydellistä materiaalia”

33-vuotias Kerttu Nieminen tietää, kuinka vaikeaa on hypätä pois kilpatanssijan roolista. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma tuli nykyään fysioterapeuttina työskentelevälle tanssinopettajalle erikoiseen saumaan, mutta Nieminen ei halunnut jättää upeaa mahdollisuutta väliin mistään hinnasta.

Tanssii Tähtien Kanssa on kuulunut Kerttu Niemisenkin katsomiin tv-ohjelmiin, vaikka hän ei olekaan voinut katsoa sitä vain katsojana. ”Tanssijana ja tanssinopettajana sitä väistämättä menee sellaiseen tilaan, että miettii mitä itse missäkin tv-ohjelman tilanteessa tekisin. Ohjelman haaste on kiehtova! Pääset opettamaan, mutta myös tanssimaan itse ja olemaan koreografi. Ja saat pariksi ihmisen, joka ei ole koskaan tanssinut askeltakaan, ja pääset upottamaan hänet mukaan tanssin maailmaan.”

1.9. 6:30

Kerttu Nieminen ei itse voi muistaa tanssiuransa aloittamisajankohtaa, koska on ollut silloin ihan pieni, mutta ensimmäisissä kisoissa hän on ollut jo 5-vuotiaana. Ei siis lienee liikaa sanottu, jos kuvailee tanssin kuuluneen aina Niemisen elämään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut