Tässä ovat suositun leivontaohjelman uudet kilpailijat – mukana on kolme pirkanmaalaista jauhopeukaloa

Leivontapuuhiin ryhtyvät suosittu bloggaaja, tuotekehitysinsinööri ja anestesiahoitaja. Kahdeksannella kaudella käytetään erityisesti suomalaisia aineksia sekä luonnon antimia.

Kahdeksannella kaudella leivontapöydällä seikkailevat myös tutut hahmot. Kolmannessa jaksossa taidonnäytetehtävässä pääosassa ovat Muumit.

17.8. 12:33

Aamulehti

Television suosittu leivontakisa Koko Suomi leipoo esittelee uudella kaudellaan kolme pirkanmaalaista kotileipuria. Mukana ovat kangasalainen osastonsihteeri Kati Lehto, 39, lempääläläinen tuotekehitysinsinööri Laura Aho, 40, ja tamperelainen sairaanhoitaja Tanja Purmonen, 44.

Kati Lehto jakaa leivontavinkkejä somessa.

Kangasalainen osastonsihteeri Kati Lehto on itseoppinut kotileipuri. Kisaesittelynsä mukaan Lehdon ujous antaa vaikutelman hiljaisemmasta persoonasta, mutta hän syttyy, kun puhutaan leivonnasta. Kati pyörittää työnsä ohella VanillaCakes-sometilejä sekä blogia, jolla on liki 20 000 seuraajaa.

Laura Aho on jo katsojille tuttu.

Lempääläläinen tuotekehitysinsinööri Laura Aho, 40, oli jo mukana viime talvena esitetyn Koko Suomi leipoo -joulun minisarjan fanijaksossa, jossa hänet valittiin tähtileipuriksi. Hän on kisaesittelynsä mukaan valmistautuessaan testannut ja kellottanut kaikki 7. kauden tekniset tehtävät.

Tanja Purmonen uskoo korvapuustien tehoon.

Tamperelainen sairaanhoitaja Tanja Purmonen, 44, saa leivonnasta rentouttavaa vastapainoa työlleen anestesiahoitajana. Hän viettää leivonnan parissa tuntikausia kerrallaan. Purmosen keittiössä syntyy hänen mukaansa erityisen hyviä korvapuusteja.

Luonnon antimia

Pirkanmaalaisten ohella taidoillaan kisaavat Sole Garghentino-Nygård, 30 Karjaalta, Sami Mannila, 28, Espoosta, Iida Huhtaluhta, 28, Perkiömäeltä, Iiris Kivioja, 32, Tuusulasta, Siiri Vähämetsä, 18, Hailuodosta, Lauri Pyyhkälä, 24, Lahdesta, Oona Kettunen, 31, Porvoosta, Stefan Palosaari, 29, Oulusta ja Tiia Karonen, 29, Littoisista.

Juontajana jatkaa Anne Kukkohovi ja leipomukset tuomaroivat Markus Hurskainen ja Toni Rantala.

Leivontateltassa nähdään kahdeksannella kaudella uusia leivontatrendejä ja nostalgisia tunnelmia. Teemoissa nousevat luonnon antimet ja suomalaisuus.

Koko Suomi leipoo -sarjan kahdeksas kausi alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa keskiviikkona 14.9.2022.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut