Tamperelainen lääkäri Jenni Juslen osti mökin, huomasi selittämättömän hajun ja tarttui sorkkarautaan – ”Ei tämä vaadi mitään uskomattomia kädentaitoja”

Jenni Juslen on yksi monista suomalaisista, jotka ostivat oman mökin keväällä 2020. Remontointia koko aikuisikänsä harrastanut Juslen raivasi mökkinsä takapihan, uudisti sisätilat, ja nauttii nyt työnsä hedelmistä. 70-neliöisen lattian uusiminen maksoi alle 2 000 euroa, kun Juslen teki kaikki työt itse.

Jenni Juslenilla on mökki Ylöjärven Mutalassa. Hän käy siellä usein lastensa Neea ja Eemi Tuomisen kanssa, muttei kuitenkaan koskaan esimerkiksi viikkoa kerrallaan. Mökki ja sen piha ovat kokeneet Juslenin käsissä melkoisen muodonmuutoksen.

23.6. 6:30

Aamulehti

Tie läpi ylöjärveläisen Mutalan kylän kumpuilee ja mutkittelee. Vehreän maiseman laidassa välkkyy Näsijärvi, jonne ei olla nyt menossa.

Suuret ja korskeat saimaat ja päijänteet komeilevat tuhansien järvien Suomi-brändin keulakuvina, mutta korvaamatonta perustyötä maamme vesistöisyyden eteen tekevät myös erinäiset pikkujärvet ja lammet. Sellaiset, joiden pinta-alat väräjävät niukasti hehtaarin molemmin puolin, ja joilla on täyskaimoja kaikkialla, koska hyvät nimet kestävät kierrätystä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut