Michelin-paikat tunteva Ville Koho aikoo perustaa ravintolan, jollaisia Tampereella on aivan liian vähän: ”Tämän kaupungin ravintolakentässä on valtava aukko”
Bistro Eloisa -pop upia pyörittävä Ville Koho aikoo perustaa Tampereelle täysin uudenlaisen ravintolan. Tanskan huippuravintoloissa työskennellyt sommelier sanoo, että vaatimattomuus ja heikko markkinointi ovat syitä siihen, että meillä ei ole Michelin-tähtiä.
Eloisa. Se adjektiivi tulee mieleen, kun tarkkailee Ville Kohoa. Deli 1909:n ravintolapäällikkö halaa, hymyilee ja katsoo silmiin. Haastattelun aikana hän kaatelee vettä ja järjestelee pöytää, vaikka on itsekin asiakas kahvilassa, jossa tapaamme.
Kuka?
Ville Koho
Deli 1909:n sommelier ja ravintolapäällikkö.
28-vuotias.
Asuu Tampereen keskustassa vaimon ja kissan kanssa.
Harrastaa ruokadokumentteja ja yhdessä puolisonsa kanssa kokkailua.