Michelin-paikat tunteva Ville Koho aikoo perustaa ravintolan, jollaisia Tampereella on aivan liian vähän: ”Tämän kaupungin ravintolakentässä on valtava aukko”

Bistro Eloisa -pop upia pyörittävä Ville Koho aikoo perustaa Tampereelle täysin uudenlaisen ravintolan. Tanskan huippuravintoloissa työskennellyt sommelier sanoo, että vaatimattomuus ja heikko markkinointi ovat syitä siihen, että meillä ei ole Michelin-tähtiä.

Omaa ravintolaa suunnitteleva sommelier Ville Koho patistelee tamperelaisia ravintoloita pitämään itsestään melua.

10.6. 7:00

Eloisa. Se adjektiivi tulee mieleen, kun tarkkailee Ville Kohoa. Deli 1909:n ravintolapäällikkö halaa, hymyilee ja katsoo silmiin. Haastattelun aikana hän kaatelee vettä ja järjestelee pöytää, vaikka on itsekin asiakas kahvilassa, jossa tapaamme.

Kuka?

Ville Koho

Deli 1909:n sommelier ja ravintolapäällikkö.

28-vuotias.

Asuu Tampereen keskustassa vaimon ja kissan kanssa.

Harrastaa ruokadokumentteja ja yhdessä puolisonsa kanssa kokkailua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut