Kati Piipari haaveili lapsista, mutta käynti lääkärissä muutti kaiken peruuttamattomasti – Tyly kommentti vei ajatukset pohjamutiin: ”Ei nuorelle voi sanoa asiaa noin”

Tamperelainen Kati Piipari sai varhain tietää, että hänen on turha haaveilla omista lapsista. Endometrioosista kärsivä Piipari piti pitkään asian itsellään, koska neuvoja lasten hankkimiseen tuli pyytämättä. Myös lääkärien kommentit ovat välillä olleet ajattelemattomia. ”Totesin, että hänellä ei ole mitään oikeutta sanoa noin.”

Kati Piipari on yrittäjä eli oman itsensä kuningatar. Hän ei opeta kenellekään miten elää, vaan toimii ratkaisukeskeisenä valmentajana ja joogaohjaajana. Kaikki, mitä Piipari tekee, tapahtuu verkossa. ”Omaan pohjalaiset juuret, mutta olen asunut pitkään Itä-Uudellamaalla. Muutin Tampereelle puolisen vuotta sitten, koska intuitio. Olin kaikin puolin vapaa lähtemään minne vaan. Kuulin, kuinka Tampere kutsui.”

7.5. 7:00

Lukioikäinen Kati Piipari makaa sikiöasennossa sängyllä ja itkee. Sattuu niin älyttömän lujaa. Piiparin äiti toteaa, että tuo ei ole enää kuukautisten aikaan millään tasolla normaalia ja passittaa tyttärensä tutkimuksiin.

”Kuukautisten jälkeen olotila aina hetkeksi helpotti. Päivä päivältä kipu kasvoi, ja lopulta kaikki pienetkin tärähdykset sattuivat. Jo pelkkä ajatuskin juoksemisesta sattui. Tunsin kehossa pienen kivun koko ajan, ja kohti kuukautisia se aina vaan paheni”, Piipari sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut