Tamperelainen Jonna Aho irtisanoutui vakituisesta työstä ja perusti unelmiensa yrityksen kotinsa kellariin – pian hän huomasi, että kauneusalasta on täysin vääriä käsityksiä

Kohta satavuotiaan sukutalon kellarikerroksessa on pieni ja kodikas piilopaikka. Hyvänolon hoitola Kajoa ei voisi kuvitella Tampereen ydinkeskustaan isojen ikkunoiden taakse, vaan Ahon unelman piti toteutua juuri kauniilla ja tunnelmallisella Viinikka-Nekalan puuomakotitaloalueella.

Jonna Aho harmittelee, että miehet eivät ole vielä löytäneet hyvänolon hoitolaa ainakaan samassa mittakaavassa kuin naiset. ”Miehet onneksi hankkivat lahjakortteja, mutta toivoisin myös heidän itsensä käyvän hemmottelussa tai vaikka jalkahoidossa. Tämä voi olla joidenkin mielestä turhamaista tai kallista, mutta samaan aikaan on ihan ok ostaa autoon varaosia suuremmalla summalla. Tämä on samalla tavalla hyvinvointiasia kuin toimiva autokin.”

25.4. 7:00

Jonna Aho katsoo vielä kerran piirustuksia ja kuulee sanovansa ”hei, mitä jos sittenkin...” Kohta satavuotiaassa omakotitalossa on kolme kerrosta, ja kellarikerrokseen on piirretty kodinhoitohuone ja lapsille askarteluhuone.

”Kun kymmenen vuotta sitten ostimme tämän talon, en varsinaisesti nähnyt oman yrityksen tilaa tässä heti, vaikka olen aina haaveillut omasta kauneushoitolasta. Tavallaan tiesin, että se voisi olla tässä, mutta en silti uskaltanut toivoa”, Aho sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut