Poppari Pihlaja, 27, on ylpeästi tamperelainen bensalenkkari, vaikka asuu Helsingissä – ”Minun ei tarvitse olla mikään seurapiiri-ihminen”

Tampereelta ponnistanut popartisti Pihlaja eli Titta Pihlajamaa, 27, muutti Helsinkiin saatuaan valkolakin. Hän ei ymmärrä stadilaista pintaliitokulttuuria. ”Siellä sanotaan muualta tulevia bensalenkkareiksi, että ’bensa haisee’. Mielestäni se on kehu, jos bensa vähän haisee”, sanoo Tampereella varttunut Pihlajamaa, joka on harrastanut musiikin lisäksi motocrossia.

Titta Pihlajamaa alkoi tehdä omia sanoituksia pianoläksyihin alakoulussa, koska muuten läksyt tuntuivat tylsiltä. Lukiossa hän alkoi tehdä demoja, jotka olivat ”aikamoista räpellystä”, mutta jostakin oli aloitettava.

6.4. 18:01

Aamulehti

Laulaja-lauluntekijä Titta Pihlajamaa poseeraa tottuneesti kameralle vuoroin kitaroiden, vuoroin mikrofonien tai rumpujen keskellä. Hän on vierailulla vanhassa koulussaan, Tampereen Kalevan lukiossa.

Musiikkiluokka herättää Pihlajamaassa hyviä muistoja. Siellä hän vietti aikoinaan valtavasti aikaa. ”Lukio pyöri pitkälti musiikin ympärillä. Soitimme, lauloimme ja lintsasimme muilta tunneilta, jotta pääsimme tekemään musiikkia. Usein jäimme koulun jälkeen musisoimaan ystäväni Saija Väisäsen kanssa”, Pihlajamaa kertoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut