Nuori tamperelaispariskunta päätti toteuttaa haaveensa yrittäjinä, mutta heti alussa iski katkera pettymys – Nyt heillä on vihdoin unelmiensa ruokavaunu: ”Meissä syntyi voitontahto”

Heidi Erkkilä, 31, ja Edgar Malkus, 32, saivat yrittäjätaipaleensa alun synkimmällä hetkellä huomata, että maailmassa on hyvyyttä ja ihmisiä, jotka haluavat vilpittömästi auttaa. Heidän rouheaa katuruokaa tarjoavan ruokavaununsa toiminta lähti niin hyvin käyntiin, että uudet suunnitelmat ovat jo vireillä.

Heidi Erkkilä ja Edgar Malkus perustivat oman ruokavaunun, joka on tunnettu käsityönä tehdyistä hampurilaisistaan. Food truck -palvelun tarjoaminen on heidän mielestään elämäntapa.

18.3. 7:10

Aamulehti

Tämä on tarina siitä, miten kaikki menee ensin ihanasti, sitten päin prinkkalaa ja lopussa seisoo kiitos. Päärooleissa ovat tamperelaiset Heidi Erkkilä, 31, ja Edgar Malkus, 32.

Kaikki alkoi katseesta, jonka nuoret kokit vaihtoivat tamperelaisen ravintolan keittiössä syksyllä 2016. Edgar Malkus työskenteli ensimmäisessä vakituisessa työpaikassaan Ravinteli Huberissa, kun sinne pelmahti viehättävä, merituulelta tuoksuva kollega. Heidi Erkkilän takana oli työntäyteinen kesä ravintola Uudessa Killassa Naantalissa, ja nyt hän oli saapunut takaisin kotikaupunkiinsa Tampereelle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut