Reetta Heikkilä mittasi asiakkaiden kuntotasoa ja antoi vinkkejä painonpudotukseen – sitten hän havahtui, että jokin on pielessä: ”Keho kertoo, mitä se tarvitsee”

Pälkäneläinen yksilövalmentaja Reetta Heikkilä harmittelee syvälle juurtunutta suorittamisen kulttuuria. Emme näe edes lumitöitä liikuntana vaan parin tunnin kolaamisen jälkeen pitäisi vielä lähteä salille.

Reetta Heikkilä pitää valmentaja-sanasta, sillä se on selkeä ja kertoo heti, mitä Heikkilä tekee. Liikunta merkitsee hänelle itselleen pystyvyyttä ja tärkeässä roolissa on kehon toiminnallisuus ja toimintakyvyn säilyttäminen. ”Minä saatan olla monelle ne ylimääräiset silmät, jotka näkevät käytössä olevat realiteetit ja sen, mitä on oikeasti mahdollista missäkin elämäntilanteessa.”

23.2. 19:01

Pianon nuottitasolla on tarjolla Beethovenia. Piano ei ole vanhassa sukutalossa pelkkä sisustuselementti, vaan se on 31-vuotiaan Reetta Heikkilän päivittäisessä käytössä. Sormet tanssivat koskettimilla tottuneesti, vaikka sivustaseuraajalle nuottikirjan auki oleva aukeama näyttää olevan vaikeustasoltaan mahdoton.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut