Tamperelaisella Marialla, 26, on salaisuus: hän tapailee vanhempia miehiä rahaa vastaan ja saa siitä seksuaalista nautintoa – ”Mietin usein, hyväksikäytänkö miehiä”

Tampereen yliopistossa opiskeleva Maria kertoo, mistä sokerideittailussa on kyse. Pelisäännöt hänen piti oppia kantapään kautta: ”Varmistan, etten tule enää huijatuksi.” Marian tapaamat miehet ovat tavallisia, keskivertoa paremmin toimeentulevia herrasmiehiä. Joskus hän pelkää käyttävänsä hyväksi miesten tunteita. Jotkut sanovat, että sokerideittailu on kuin yläluokan prostituutiota.

Etenkin kotikaupungissaan Tampereella treffaillessaan Maria on tarkka siitä, ettei häntä kosketella tai suudella julkisella paikalla. Siten tilanne on selitettävissä, jos joku tuttu tulee vastaan. Vain muutama läheisin ystävä tietää Marian sokerideittailusta. He ovat suhtautuneet hyväksyvästi, paras ystävä jopa innolla.

6.2.2022 6:00

Aamulehti

Edellisessä parisuhteessaan tamperelainen Maria, 26, sai taloudellista tukea avomieheltään, joka oli palkkatöissä. Kun ero tuli, yliopisto-opiskelijan elintaso romahti. Hän oli pulassa.

”Olin yhtäkkiä sinkku, joka halusi seksiä ja rahaa. Olen aina ollut seksuaalinen ihminen, ja vanhemmat miehet ovat vetäneet minua puoleensa. Päätin kokeilla sokerideittailua, joten loin profiilin siihen tarkoitetulle nettisivulle”, Maria kertoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut