Ylöjärveläinen perheenisä Anton Holma loihtii herkullisia ruokia edullisista raaka-aineista – Hän kehittyi mestarikokiksi ilman mitään koulutusta

Anton Holman maustekaapista löytyy hulppeat 70 maustetta, mutta ne eivät pääse vanhenemaan. Kokkaaminen merkitsee Holmalle rentoutumista ja hauskanpitoa, johon inspiraatiota voi antaa jopa piirrosrotta. Mies on ruokaa laittaessaan niin onnellinen, että hän intoutuu välillä tanssimaan patalaput käsissään. Jutusta löydät viisi herkullista reseptiä. Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 5.2.2022.

Taiteilijakodissa varttunut Anton Holma rakastaa ranskalaista ja italialaista keittiötä, ja välillä liedellä muhivat myös esimerkiksi intialaiset ja marokkolaiset antimet. Hän uppoutuu usein kokkausvideoiden maailmaan. ”Saan niistä ideoita, joita sovellan omassa keittiössäni.”

5.2. 7:30 | Päivitetty 15.8. 12:19

Aamulehti

Kun huonekalumyyjä Anton Holma Ylöjärveltä kipaisee töiden jälkeen kaupan kautta, hän ei villeimmissä unissaankaan lappaa ostoskärryyn eineksiä. Intohimoinen kotikokki napsii parhaat tarjoukset liha- ja kalatiskeiltä. Hän suosii sesongin tuotteita ja ostaa mielellään myös hedelmiä ja vihanneksia sisältävän hävikkilaatikon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut