Eveliina Hakanen ottaa valokuvia, jotka paljastavat usein jotain, mikä on ennen haluttu peittää: ”Liikutaan todella henkilökohtaisella alueella”

Eveliina Hakasella on erityinen taito saada valokuviin herkkyyttä. Boudoir-tyyliin liittyy paljon vääränlaisia mielikuvia. Todellisuudessa kuvaushetki ja lopputulos ovat merkityksellisiä sekä kuvaajalle että kuvattavalle.

Eveliina Hakanen on itse käynyt kaksi kertaa boudoir-kuvissa, joten hän tietää, miltä kuvattavasta tuntuu. ”Menin ensimmäisiin kuvauksiin ’en varmaan edes tykkää kuvista’ -fiiliksellä. Lopputulos oli aivan päinvastainen ja itse asiassa juuri käänteentekevä asia kaikessa. Ruudut nähtyäni olin ihan ihmeissäni. Ei saakeli, olenko minä oikeasti noin hyvännäköinen ja voinko minä näyttää noin hyvältä, vaikka minä olen vain tämmöinen.”

19.1. 18:12

Hiusten spontaani sipaisu. Boudoir-valokuvaaja Eveliina Hakanen katsoo juuri ottamaansa herkkää otosta ja sisällä syttyy liekki: valokuva on täydellinen toisinto kuvattavan upeudesta. Hakanen on iloinen paitsi taidostaan nähdä asiat eri tavalla, mutta myös kuvattavan rohkeudesta ja aitoudesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut