Hoitaja Kaarina Davis, 51, paloi loppuun ja hylkäsi koko entisen elämänsä – Nyt hän asuu yksin 36 neliön tonttumökissä Hämeenkyrössä ja käy kaupassa ani harvoin: ”Olen hykerryttävän onnellinen”

Sairaanhoitajan kolmivuorotyö raastoi Kaarina Davisilta kaikki voimat. Käänteen parempaan toi dramaattinen elämänmuutos. Hän jätti taakseen työnsä, avioliittonsa ja kaikki turhat tavaransa koruja ja hepeniä myöten. Rantamökissä vaatimattomasti elävä tietokirjailija ei vaihtaisi pois elämäntapaansa, jossa pääroolissa on luonnon vaaliminen. Davis tunnistaa omat ystävälintunsa ja ne hänet.

Kaarina Davisin kodin ikkunasta avautuu vuoden kierron mukaan vaihtuva maisemataulu. Piha on siivekkäiden suosiossa. ”Lintujen ruokinnasta ja pesimispaikoista huolehtiminen on yksi tapa maksaa velkaani luonnolle”, Davis sanoo.

22.1. 7:00

Aamulehti

Piiti-piiti-piiti, pähkinänainen tulee! Kuusitiainen hoksaa Kaarina Davisin korkealta kuusen latvasta ja rauhoittaa ilmoituksellaan muun metsän väen. Ei vaaraa, tietävät närhet, oravat, hirvet ja hippiäiset. Ne jatkavat tyyninä tammikuisen päivän puuhiaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut