Lontoolaiselle siivoojalle tapahtui 20 vuotta sitten karmea virhe – siurolaisen Sami Taustilan kahden vuoden työ huipentuu pian, kun roskalavalta löydetyt Beatles-kuvat huutokaupataan

Sami Taustila sai muutaman mutkan kautta myytäväkseen The Beatles -yhtyeestä otettuja diakuvia, jotka on mitä ilmeisimmin pelastettu roskalavalta Länsi-Lontoosta. Tammikuun lopussa kahden vuoden työ huipentuu, kun kuvat viimein huutokaupataan. Tässä jutussa kerrataan niiden tarina.

Siurolaisella huutokauppameklarilla, Huutokauppahuone Aleksia pyörittävällä Sami Taustilalla on käsissään ainutlaatuinen toimeksianto. Kahden vuoden työn jälkeen hän pääsee viimein huutokauppaamaan länsilontoolaiselta roskalavalta vuonna 2001 löytyneitä The Beatles -yhtyeen diakuvia.

15.1. 11:17

Hillittyjä ilmeitä ja vielä hillitympiä vaatevalintoja, pian jo kirkkaita värejä ja vielä kirkkaampia hymyjä. Syvälle kairautuvia katseita, ihan tavallisen näköisiä poikia, kasvamassa vuosi vuodelta viiksekkäiksi pitkätukiksi.

Yhdessä otoksessa, lähes kuuden vuosikymmenen takaa, maailman kuumimmat kundit laskeutuvat lentokoneesta kentälle, ja vaikkei sitä ole kuvaan ikuistettu, on etualalle helppo kuvitella lauma kirkuvia ja pyörtyileviä faneja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut