Satu Välimäen piti jättää automaatioasentajan ammatti ja perustaa ripsi- ja kynsistudio – sitten elämä veikin yllättävään suuntaan: ”Minä haen vapautta siinä missä moni muu etsisi turvaa”

Tanssi on Satu Välimäen tapa ilmaista tunteita ja ajatuksia, rikkoa ennakkokäsityksiä ja tuottaa iloa muille. Tanssiopettaja rakastaa töiden tekemistä, mutta korona sekoittaa tahtia turhan paljon – onko kohta pakko ottaa askel sivuun?

Satu Välimäki on suuri Disney-leffojen fani ja toivoo, että saisi elokuvista ripauksen myös oikeaan elämään. Elokuvien onnelliset loput ja hieman epärealistiset tapahtumat sopivat hauskasti yhteen yrittäjän arjen kanssa. ”Yrittäjänä ei ole todellakaan ollut aina helppoa ja voin myöntää, että asioita olisi voinut opiskella vähän enemmän. Olen silti todella kiitollinen siitä, että minulla on ollut mahdollisuus tehdä intohimosta paitsi elämäntapa myös työ itselle ja monelle muulle.”

12.1. 18:00

On vuosi 2013. Satu Välimäki istuu Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen yrittäjäkurssilla ja haluaa perustaa ripsi- ja kynsistudion. Automaatioasentajaksi valmistunut nuori nainen kaipaa muutosta työkuvioihin: miesvaltaisella alalla on saanut todistella useasti omaa pätevyyttään sekä olla kiukkuisten ja vähän toisenlaistenkin kommenttien kohteena.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut