Kangasalalainen Mirva Virtanen tekee tärkeää työtä kotonaan ja ravistelee vanhempien käsityksiä nykypäivän perhepäivähoidosta – ”Kunpa ihmiset ymmärtäisivät, millainen mahdollisuus tämä onkaan” - Ihmiset - Aamulehti

Kangasalalainen Mirva Virtanen tekee tärkeää työtä kotonaan ja ravistelee vanhempien käsityksiä nykypäivän perhepäivähoidosta – ”Kunpa ihmiset ymmärtäisivät, millainen mahdollisuus tämä onkaan”

Perhepäiväkoti Murulassa avautuu ovi myös askartelun kiehtovaan maailmaan. Kohta 20 vuoden ajan lasten parissa työskennelleen Mirva Virtasen johtama yhdistys on saanut kuntalisään korotuksen.

Askartelulla on erityinen sija Mirva Virtasen sydämessä. Varsinkin jouluiset ideat saavat Virtasen iltaa myöten valmistelemaan puuhia hoitolapsia varten. Askartelemassa Oliver Paula, 1,5 vuotta, Isla Kiviniemi, 3, ja Oiva Kiviniemi, 5.

11.12.2021 7:54

Kangasala

”Kylläpäs on paljon liimaa sormissa”, tuumaa viisivuotias Oiva Kiviniemi ja yrittää nyhtää liimapaloja sormistaan irti.

Perhepäiväkoti Murulassa Kangasalla on käynnissä joulukorttitalkoot. Liimaa on Kiviniemen sormien lisäksi päätynyt myös vihreisiin kolmioihin, joista syntyy upeita joulukuusikortteja ilahduttamaan ruutanalaisia. Kolmevuotias Isla Kiviniemi ei paljon ehdi juttelemaan, sillä hän keskittyy koristelemaan omaansa hyvin, hyvin huolella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut