Mitä olet aina halunnut sanoa Aamulehdessä? - Ihmiset - Aamulehti

Mitä olet aina halunnut sanoa Aamulehdessä? Vaikka kysymys veti monet hiljaiseksi, saimme 40 vastausta – Nyt on sinun vuorosi kertoa

Näin pirkanmaalaiset vastasivat, kun heiltä kysyttiin, mitä he ovat aina halunneet sanoa Aamulehdessä. Mitä sinä sanoisit? Vastaa kyselyyn.

Tommi Hämäläinen, Paula Ketomäki-Tähkänen, Erkki Ojutkangas, Siru Ruuska ja 36 muuta vastasivat Aamulehden kysymykseen.

1.12.2021 18:02

Aamulehti

Aamulehti täyttää 140 vuotta 3. joulukuuta. Juhlan kunniaksi kysyimme pirkanmaalaisilta, mitä he ovat aina halunneet sanoa Aamulehdessä.

Kysymys ei ollut helppo. Se tuotti päänvaivaa lähes jokaiselle, jolle sen esitimme. Lempäälässä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Tampereella kysyimme mukaan reilusti yli sataa henkilöä, joista 40 kertoi, mitä on aina halunnut Aamulehdessä sanoa.

Mitä olet itse aina halunnut sanoa Aamulehdessä? Kerro se tässä:

Mitä pirkanmaalaiset ovat aina halunneet sanoa Aamulehdessä? Katso video:

Katso 40 kuvan galleria ja vastaukset:

Tiia Suoniemi, 23, opiskelija, Lempäälä: ”Haluan toivottaa kaikille mukavaa joulunodotusta ja toivoisin, että jos on mahdollisuus auttaa apua tarvitsevia näin joulun alla, niin auttakaa ehdottomasti.”

Christian Backman, Tampere, 22: ”Yrittäkää nauttia elämästä ja tehkää unelmienne eteen töitä.”

Pekka Kujala, Ylöjärvi: ”Yleisesti haluan sanoa, että olkaa ihmiset ystävällisempiä toisillenne ja yrittäkää olla tyytyväisiä siihen, mitä olette saavuttaneet.” Pekka Kujalan sylissä ollut Lenni Kujala, 3, kertoi myös oman vastauksensa: ”Lukas Dostal takaisin Ilveksen maalille.”

Susanna Rissanen, 47, myyjä, Tampere: ”Olen aina halunnut Aamulehdessä onnitella esimerkiksi pyöreitä vuosia täyttäviä sukulaisia tai ystäviä.”

Amanda Puotiniemi, 16, opiskelija, Ylöjärvi: ”Toivoisin, että Tampereen keskustaan tulisi parempia sisäpaikkoja nuorille, jotta aikaa ei tarvitse viettää esimerkiksi Ratinan kauppakeskuksessa, josta nuoret myös usein häädetään pois.”

Antti Reponen, 64, eläkkeellä, Ylöjärvi: "On hyvä, jos Aamulehdessä kirjoitetaan paljon juttuja myös Tampereen naapurikunnista kuten Ylöjärvestä, josta on jo ollut paljon hyviä juttuja.

Riikka Lehtinen, 34, äitiyslomalla, Orivesi: "On ihanaa, kun sain vauvan kahdeksan vuorokautta sitten. Hänelle toivotan paljon onnea.”

Joni Koski, 28, mekaniikkasuunnittelija, Tampere: ”Haluan sanoa, että Aamulehti on pienen ja heikon tamperelaisen äänenkannattaja, joka pitää tamperelaiset ajan tasalla ajankohtaisista asioista.”

Antti Kivi, 23, opiskelija, Lempäälä: ”Hyvää joulunodotusta kaikille.”

Tuuli Herkkola, 20, opiskelija, Lempäälä: ”Aamulehdessä haluan kiittää perhettä ja sukulaisia, jotka ovat aina tukeneet ja auttaneet.”

Christian Ovaska, 20, tilauskäsittelijä, Ylöjärvi: ”Terveisiä Juho Syrjälle. Ja hyvät joulunodotukset. Toivottavasti pikkujouluista on vielä jotakin muistikuvia jäljellä.”

Maiju Mäntynen, 38, palvelukoordinaattori, Tampere: ”Ottakaa rokote.”

Kari Leuku, 54, kiinteistönvälittäjä, Pirkkala: ”Terveisiä kotiin omalle perheelle, vanhemmille sekä hyville kavereille.”

Kyösti Lindeman, 53, Tampere: ”Aamulehti on parempi kuin tietokone.”

Lauri Solja, 32, opiskelija, Valkeakoski: ”Oikein hyvää joulun odotusta kaikille.”

Samuli Vauhkonen, 23, opiskelija, Tampere: ”Terveiset NLT:lle.”

Juha Lappalainen, 34, insinööri, Helsinki: ”Terveisiä kotiin.”

Daniel Väätäinen, 18, opiskelija, Pirkkala: ”Odotan kesää innolla.”

Anne Tapio, 60, lähihoitaja, Hämeenkyrö: ”Rakastakaa ihmiset toisianne.”

Joel Tuomisto, 22, opiskelija, Tampere: ”Tampere ajaa hyvin opiskelijoiden asemaa ja lisäksi on kivaa nähdä paikallisia uutisia lehdessä.”

Annukka Laine, 65, taidemaalari, Ylöjärvi. ”Kiitos, että on Aamulehti, mutta toivoisin enemmän kuvataidetta käsitteleviä juttuja rakentavassa kritiikkimielessä sekä erityi­sesti kristillistä kuvataidetta käsitteleviä juttuja.”

Erkki Ojutkangas, 67, Pirkkala: ”Tampere on todella hieno kaupunki varsinkin nyt, kun Hämeenkatu on täydessä kunnossa. Täytyy myös sanoa, että bussi numero 8 Pirkkalaan on aina kuin nuijalla lyöty, joten toivon ratikkaa myös sinne.”

Leena Rissanen, 68, eläkeläinen, Tampere: ”Aamulehdessä olen aina halunnut kertoa terveisiä sukulaisille Tampereelta.”

Johanna Korpi, 46, ratsastuskouluyrittäjä, Ylöjärvi: ”Tulisipa kunnon talvi ja paljon lunta.”

Paula Ketomäki-Tähkänen, 62, eläkeläinen, Ylöjärvi: ”Positiivisuutta elämään.”

Juuso Pajala, 28, tuotantokoordinaattori, Ylöjärvi: ”Olisipa korona jo ohi.”

Heli Linjama, 31, varhaiskasvatuksen opettaja, Ylöjärvi: ”Olen ihmetellyt, että mitä ovat ne pienet oikaisupräntit lehdessä, sillä jos olet edellispäivänä jo lukenut väärää tietoa lehdestä, silmä tuskin osuu enää siihen oikaisuun seuraavana päivänä.”

Tuula Ranta, 72, eläkeläinen, Tampere: ”Toivon, että ihmiset muistaisivat enemmän sekä vanhoja että nuoria ihmisiä, jotka ovat vaarassa jäädä syrjään ja ovat yksinäisiä. On tärkeää, että sekä nuoruus ja vanhuus ovat hyviä. Nuoret ovat meidän tulevaisuus, mutta myös vanhoista pitää pitää huolta.”

Markus Tompuri, 23, opiskelija, Tampere: ”Tampere on hyvä opiskelijakaupunki.”

Anssi Raivio, 22, opiskelija, Tampere: ”Ystävän koronapassi ei toimi ja me muut käydään baarissa, mutta hän ei sinne pääse. On todella tyhmää, että koronapassi on niin viallinen, että kaikki eivät pääse baariin.”

Hanna Koivisto, 22, autotekniikan opiskelija, Tampere: ”Audit ovat ihan surkeita.”

Siru Ruuska, 20, autotekniikan opiskelija, Tampere: ”Autotekniikka on konetekniikkaa parempi.”

Ella Kokki, autotekniikan opiskelija, Tampere: ”Autotekniikka on parempi kuin konetekniikka.”

Otto Niemonen, 26, opiskelija, Tampere: ”Käyttäkää pipoa, hanskoja ja villasukkia.”

Maija Ojutkangas, 67, Pirkkala: ”Tampereen joulu ei ole joulu lainkaan ilman upeaa joulutoria.”

Terhi Heinonen, 43, palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntija, Tampere: ”Täytyy olla onnellinen tällaisella hetkellä, kun on koronat ja kaikki, että on töitä.”

Tuure Haapakoski, 15, Tampere: ”Olisi hienoa saada paikka skeittausta varten Tampereen keskustaan.”

Leevi Syrjä, 15, Tampere: ”Toivoisin skeittipaikkaa Tampereen keskustan lähelle.”

Tommi Hämäläinen, 31, opiskelija, Tampere: ”Helsingistä Tampereelle muuttaneena täytyy sanoa, että kyllä Tampere on mahtava kaupunki. Täällä ihmiset ovat aika ystävällisiä, ja se on mahtava juttu!”

Jonna Starck, 28, myyjä, Tampere: ”Odotan talvea ja lunta.”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut