Leo Huminan, 4, ensimmäisen oman kirjan julkkareita juhlitaan viikonloppuna – Nuori tarinankertoja tietää, että joskus pitää olla vähän tylsää, että syntyy hyviä juttuja: ”Ne tulevat vain jostain päähän” - Ihmiset - Aamulehti

Leo Huminan, 4, ensimmäisen oman kirjan julkkareita juhlitaan viikonloppuna – Nuori tarinankertoja tietää, että joskus pitää olla vähän tylsää, että syntyy hyviä juttuja: ”Ne tulevat vain jostain päähän”

Tamperelainen Leo Humina pitelee käsissään ikiomaa, lähes 50-sivuista kirjaa. Kirjan Humina ideoi kuvituksia myöten itse, äidin roolina oli kirjata tarina muistiin. Myös kuvituksesta nuorella tarinankertojalla oli tarkka visio. Omakustannekirja on kiva lahjaidea vaikkapa sukulaisille.

Leo Humina, 4, on vastikään oppinut lukemaan ja tavaa jo tottuneesti oman kirjan tekstejä.

18.11. 17:52

Tarinan aihe voi löytyä ympärilleen katsomalla. Sen tietää tamperelainen Leo Humina, 4, jonka mielikuvituksessa varpaillakin on oma elämä. Ensimmäinen oma kirja valmistui omakustanteena.

Espanjan auringon alla maaseudulla oli viime kesänä päivisin kuuma. Siksi Leo Huminan, 4, perhe lähti usein heti aamupalan jälkeen kävelylle lähiseudulle, kun oli vielä viileämpää. He olivat tulleet paikalliseen luonnonpuistoon viettämään kesälomaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut