Jari ”Bull” Mentula puhuu isyydestä ja lapsistaan - Ihmiset - Aamulehti

Jari ”Bull” Mentula toipui vakavasta sairaudesta, ja nyt hänellä on jo uusi bisnes Länsi-Tampereella: ”Välillä mietin, olenko sittenkään viisastunut” – Näin hän yhdistää työn ja isyyden

Pirkkalalainen Jari Mentula tunnetaan televisiosta äreänä hahmona. Kotona hän on lempeä perheenisä, joka leikkii poikiensa kanssa. Mentula teki aikoinaan päätöksen suoritusta parantavien aineiden käytöstä, vaikka se olisi voinut tehdä hänet lapsettomaksi. ”En ole mikään himouskovainen, mutta oli tarkoitettu tapahtuvaksi, että Bull Mentulalla on kaksi pientä poikaa.”

Dinosaurukset, ötökät, autot ja eläimet ovat nyt kova juttu. Jari Mentulan mielestä on hienoa seurata, kuinka lapset oppivat koko ajan uusia taitoja. ”On aikamoinen operaatio, että iskä löytää Netflixistä jotain molempia kiinnostavaa. Robin tykkää paloautoista, vanhempi, Romeo (kuvassa), katselee omia juttujaan.”

14.11. 6:30

Aamulehti

Kun Jari Mentula lähti vaimonsa Marun kanssa ensimmäistä kertaa synnytyslaitokselle, tutut yrittivät kuvailla, miltä tuntuu pitää sylissä ensi kertaa omaa vastasyntynyttä.

Se oli kuitenkin jotakin, mitä sanat eivät tavoittaneet.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut