Tuhannet twitter-seuraajat ovat löytäneet mukavia juttuja linja-autonkuljettajan arjesta twiittaavan tamperelaisen Mats Karlssonin. - Ihmiset - Aamulehti

Tamperelaisesta linja-autonkuljettajasta on tullut melkoinen ilmiö Twitterissä – Mats Karlssonin suosio lähti nousuun, kun hän joutui erikoiseen tilanteeseen kadulla

Mats Karlsson jakaa päivittäin tuhansille Twitter-seuraajilleen makupaloja linja-autonkuljettajan työstä. Nyt hän kertoo, millaiset hetket jäävät raportoimatta ja kuinka hänestä tuli nouseva sometähti. Innokkaimmat matkustajat pyrkivät hänen kyytiinsä tarkoituksella: "He ovat ihan hirveän onnellisia. Kuin voittaisivat lotossa tai jossain arvonnassa!"

Jo liki 8500 ihmistä on löytänyt mukavia juttuja linja-autonkuljettajan arjesta tviittaavan tamperelaisen Mats Karlssonin.

2.11. 17:18

Aamulehti

Muutama vuosi sitten linja-autonkuljettaja Mats Karlsson, 41, käveli vapaapäivänään kadulla Tampereella, kun mopoauto pysähtyi hänen kohdalleen liikennevaloihin. Sen ikkunasta heitettiin pikaruokaroskat suoraan kadulle.

Salamannopeasti Karlsson nappasi roskat maasta ja heitti ne takaisin sisälle autoon. Seurasi huutoa. Mopoauton nuori kuljettaja uhkasi poikaystävänsä vielä hoitelevan roskien palauttajan, mutta kaasutti sitten tiehensä. ”En jäänyt sen enempää hänen kanssaan neuvottelemaan”, muistelee Karlsson omaa käytöstään.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut