Anna-Sofia Waltari on tamperelainen pistoshoitaja - Ihmiset - Aamulehti

Kädet tärisivät, kun tamperelainen Anna-Sofia Waltari pisti täyteainetta huuliin ensi kerran – nyt hän haaveilee jo kansainvälisestä urasta: ”Tätä työtä ei voi tehdä rahankiilto silmissä”

Anna-Sofia Waltari, 30, kävi alun perin äitinsä ehdotuksesta täyteainekoulutuksen. Kipinä syttyi. Nyt esteettinen sairaanhoitaja kerää kehuja sosiaalisessa mediassa, kouluttaa muita ja unelmoi Porschesta. Hän tahtoo päästä Suomen huipulle, vaikka esteettinen ala on kasvanut räjähdysmäisesti viiden viime vuoden aikana. ”Urani alussa oli yksittäisiä klinikoita siellä täällä. Tekijöitä ja asiakkaita tulee koko ajan lisää.”

Anna-Sofia Waltarin esikuva on ruotsalainen Julia Horne, joka kiertää ympäri Yhdysvaltoja opettamassa huulten täyttöä muille alan ammattilaisille. Sen kaltaisesta urasta Waltarikin haaveilee. Hän käy joka vuosi Pariisissa ja Monacossa esteettiseen lääketieteen kongresseissa.

9.11. 18:24

Aamulehti

Anna-Sofia Waltari muistaa ensimmäisen pistoskoulutuksensa vuonna 2016. ”Minua pelotti valtavan paljon pistää ihmistä kasvoihin. Käteni tärisivät. Mietin, tuleeko tästä mitään jännityksen takia”, hän kertoo.

Waltari kuitenkin onnistui. Hän muotoili mallille huulet, laittoi hieman täyteainetta myös nasolabiaali- sekä marionettijuonteisiin. Ensin mainitut juonteet kulkevat nenästä suupieliin, jälkimmäiset suupielistä leukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut