Kuka on dj Riku Pentti? - Ihmiset - Aamulehti

Riku Pentti on monille tuttu Tampereen yöelämästä – Nyt hän kertoo, millaista on maailmalla menestyneen dj:n elämä

Monet tuntevat yöelämästä tamperelaisen Riku Pentin. Hän on päätynyt soittamaan klubeille ja suurille festareille ympäri maailmaa. Kerran hän esiintyi Britanniassa legendaarisen Annie Macin jälkeen ja uskoi kaikkien lähtevän – mutta päinvastoin, Pentin keikka päättyi euforiseen lopetukseen.

Riku Pentin olohuoneessa komeilee 10 000 vinyyliä. Levyt ovat hänelle ensisijaisesti työvälineitä, osa keräilyä varten. Mutta miksi hänen paidassaan lukee silence? ”Työssäni on niin paljon mölyä, että vastapainoksi ajattelin, että edes paidassa voisi lukea hiljaisuus.”

4.11. 18:11

Aamulehti

Kun Riku Pentti soittaa klubilla musiikkia, hän elää itsekin illan mukana. Dj-laitteiden takana jammaileva Pentti on tuttu näky monelle Tampereen yöelämässä pyörineelle.

”Tykkään tanssia, joten haen visiota soittoon tanssilattian kautta. Mitä musiikkia pitäisi tulla seuraavaksi, että lähtisin tiskiltä joraamaan? Mitä pitäisi soida, etten poistuisi tanssilattialta? Mikä veisi minulta järjen päästä?” Pentti kuvailee ja elehtii innostuneena käsillään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut