Hans Välimäen mielestä tämä paikka ansaitsisi Michelin-tähden Tampereella – Harva tietää, että huippukokki sai potkut legendaarisesta tamperelaisravintolasta: ”Olin suulas huithapeli”

Kuppilat kuntoon -sarja toi Hans Välimäen takaisin synnyinkaupunkiinsa. Nyt hän kertoo mielipiteensä manselaisesta ravintolakulttuurista ja muistelee lapsuuttaan ja uransa alkua Tampereella. Vuonna 2007 huippukokki oli lopettaa uransa isän kuoltua: ”Se oli kasvun paikka”.

Lapsuutensa Tampereella asuneella Hans Välimäellä oli teini-iässä tapana leipoa aina lauantaisin. Sen tiesivät kaveritkin, jotka saapuivat kreivin aikaan pullakahveille.

26.9.2021 7:06

Tämä juttu kertoo huippukokki Hans Välimäestä, jonka ravintola Chez Dominique rankattiin 2000-luvun alussa maailman parhaiden joukkoon. Juttu voisi kertoa myös ammattiurheilija tai kirurgi Hans Välimäestä, sillä monet asiat kiinnostivat häntä nuorena. Jos Välimäkeä pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi utelias.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut