Sinkkuelämää-sarjassa näytellyt Willie Garson on kuollut - Ihmiset - Aamulehti

Sinkkuelämää-sarjassa näytellyt Willie Garson on kuollut

Garson tunnettiin erityisesti roolistaan Stanford Blatchina Sinkkuelämää-televisiosarjassa.

22.9.2021 11:26

Yhdysvaltalainen näyttelijä Willie Garson on kuollut. Hän oli kuollessaan 57-vuotias.

Garsonin kuolemasta kertoi tämän poika Nathen Garson kuvapalvelu Instagramissa. Lisäksi kuolemasta uutisoivat useat mediat, muun muassa The New York Times.

Garson tunnettiin erityisesti roolistaan Stanford Blatchina Sinkkuelämää-televisiosarjassa. Hän näytteli sarjassa päähenkilö Carrien ystävää ja viihdealan agenttia vuodesta 1998 vuoteen 2004.

Garson näytteli myös sarjasta tehdyissä elokuvissa vuosina 2008 ja 2010, ja hän oli mukana tekemässä uusia Sinkkuelämää-jaksoja, joita ei ole vielä julkaistu.

Uransa aikana Garson ehti näytellä yli 70 elokuvassa ja tehdä yli 300 televisiojaksoa.

Willie Garson Santa Monican elokuvajuhlilla 2014.

Useat yhdysvaltalaisnäyttelijät ovat muistelleet Garsonia muun muassa viestipalvelu Twitterissä ja esittäneet suruvalittelunsa tämän perheelle.

Sinkkuelämää-sarjassa Miranda Hobbesia näytellyt Cynthia Nixon kertoi Garsonin kuolemasta viestipalvelu Twitterissä. ”Olen syvästi surullinen, että olemme menettäneet Willie Garsonin. Hänen kanssaan oli upeaa työskennellä. Ajatukseni ovat hänen poikansa luona”, Nixon kirjoitti muun muassa.

Mario Cantone, joka näytteli Sinkkuelämää-sarjassa ja -elokuvissa Blatchin kumppania Anthony Marentinoa, kirjoitti, että Garson oli lahja maailmalle. ”En olisi voinut pyytää parempaa kollegaa. Olen surun murtama, hän lähti liian aikaisin. Lepää rauhassa ystäväni, rakastan sinua”, Cantone kirjoitti.

Garsonin kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta Sinkkuelämää-sarjan tuottaja Michael Patrick King kertoi medioiden mukaan Garsonin "tehneen töitä, vaikka oli kipeä”. Joidenkin medioiden mukaan Garsonilla oli haimasyöpä. ”Hänen omistautumisensa näyttelemiselle näkyi hänen työssään joka päivä”, King kirjoitti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut