Henkilökuva: Matilda Wirtavuoresta tuli Miss Tampere - Ihmiset - Aamulehti

Taustatanssija Matilda Wirtavuoresta, 21, tuli yllättäen ylivoimainen Miss Tampere – Nyt hän kertoo, kuinka selvisi syömishäiriöstä ja uskalsi poseerata bikineissä

Tamperelainen Matilda Wirtavuori, 21, voitti Miss Tampere -kilpailusta kirkkaimman kruunun lisäksi kaikki muutkin palkinnot. Kauppatieteitä opiskelevaa Wirtavuorta piinasi abivuonna mörkö nimeltä anoreksia. Bikinikierrokset ja valokuvattavana oleminen ovat olleet hänelle pelottavia, mutta samalla voimaannuttavia kokemuksia. Tulevaisuudessa hän tahtoo auttaa muita nuoria naisia hyväksymään itsensä.

Matilda Wirtavuori on esiintynyt Miss Tampere -kilpailun tanssiesityksissä teini-ikäisestä asti. Järjestäjät joutuivat kosiskelemaan häntä osallistumaan kisaan. – Mutustelin pitkään ajatusta, ja nyt oli minun aikani.

19.9. 7:00

Aamulehti

Kun Miss Tampere -kilpailun kiertue oli käynnissä, Matilda Wirtavuori yritti kaivaa itsestään törkyä sosiaalisesta mediasta.

Esimerkiksi viestisovellus Jodelissa kommentoijat haukkuvat usein anonymiteetin turvin missikisojen osallistujia. Wirtavuori halusi tietää, kuinka hänen psyykensä reagoisi ulkopuolisten ilkeisiin kommentteihin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos