Diili-voittaja Sointu Borg: "Tulevaisuuden johtajilla on silikonitissit" - Ihmiset - Aamulehti

Sointu Borg, 28, voitti Diili-ohjelman ja kertoo nyt avoimesti härskistä kyykytyksestä työelämässä: ”Pukeudun kuulemma liian antavasti ja suuni pitäisi pestä saippualla”

Tamperelaislähtöinen Sointu Borg voitti Diilin. Hän saa kuulla tämän tästä, että pukeutuu liian antavasti ja kiroilee kuin rekkamies. Moni ihmettelee, miksi hänellä on sekä ekonomin paperit että silikonirinnat. – Ei näitä täytteitä tisseihin ole aivosoluista otettu, Borg näpäytti Diili-ohjelmassa. Nyt hän puhuu kohtaamistaan ennakkoluuloista ja siitä, kuinka konservatiivista liike-elämässä edelleen on.

Sointu Borg on saanut Diilissä palautetta ilmeikkyydestään. Hän tiedostaa itsekin olevansa välillä kuin kävelevä sarjakuvahahmo. – Minulla on aika roisi huumorintaju, ja nauran katsojien kanssa itselleni, Borg sanoo.

25.4. 7:00 | Päivitetty 26.4. 22:30

Aamulehti

Mies taktikoi ja pelaa, mutta samoin toimiva nainen on kiero tai juonittelee. Kun mies tahtoo saada tahtonsa läpi, hän on jämäkkä – nainen vain hankala.

– Minua ei haittaa ärsyttää ihmisiä, sillä provokaatiolla on aina muutettu maailmaa. Toivon, että ihmiset pohtisivat pintaa syvemmältä, mikä kovaluontoisessa, sanavalmiissa ja roisissa naisessa ärsyttää, Diili-ohjelman voittaja Sointu Borg pohti Aamulehdelle ennen kilpailun ratkeamista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: