Riikka Liinamaalla on poikkeuksellinen tatuointiliike Vuoreksessa - Ihmiset - Aamulehti

Tampereen Vuoreksessa sijaitsee täysin poikkeuksellinen ja huippusuosittu tatuointistudio – Kun Riikka Liinamaa, 36, aloitti uransa, hänelle naurettiin päin naamaa

Riikka Liinamaa piirsi pitkään kuvia muiden tatuoitavaksi. 12 vuotta sitten hän vihdoin hoksasi, että voisi itse opetella tatuointitekniikan. Nyt Liinamaa toimii edelläkävijänä kipeän asian äärellä: hän korjaa ja sävyttää arpia. Varauskalenteri on aivan täynnä pitkälle tulevaisuuteen.

Riikka Liinamaa ei olisi viisi vuotta sitten voinut kuvitellakaan, mitä saa työkseen tehdä: tatuoida sopivassa suhteessa kuvia ja korjata ja sävyttää arpia. –  Asiakkaat ovat ihan onnessaan, kun teen heille onnistuneen ja halutunlaisen kuvan. Arpitatuoinnin kohdalla monen onni on erilaista ja siinä on paljon tunnetta pelissä. Siksi tämä on parasta, mitä voin toiselle tehdä.

24.3. 16:34

Tampereen Vuoreksessa, pääkadun katutasolla sijaitsevan liikkeen ulkopuolella ei vilku tattoo-värikylttejä. Onkohan tämä nyt oikea paikka ensinkään, vai viekö ovi sittenkin johonkin kauniiseen sisustuskauppaan, vaikka tatuointistudioon piti tulla?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: