Tamperelainen ruokabloggaaja Janica Brander kumoaa yleisen harhaluulon viineistä – Näin eineksiä syövästä lähiön lapsesta kasvoi kulinaristi ja somevaikuttaja - Ihmiset - Aamulehti

Tamperelainen ruokabloggaaja Janica Brander kumoaa yleisen harhaluulon viineistä – Näin eineksiä syövästä lähiön lapsesta kasvoi kulinaristi ja somevaikuttaja

Janica Brander on paljasjalkainen tamperelainen, josta tuli puolivahingossa ruokatoimittaja. Korona-ajan selviytymisreseptiksi hän suosittelee lohturuokaa, mieluiten kermaista pastaa.

Savusuolaa ei ole ruokablogi, vaan ruokaa rakastavan ihmisen blogi, kertoo Janica Brander. Reseptien lisäksi siellä on mielipidekirjoituksia ja tarinoita siitä, millaista oli hengailla teininä Keskustorin McDonald’sin edessä 1990-luvulla.

16.2. 17:30

Aamulehti

Eineshampurilaisilla ja kotiruualla kasvanut laman lapsi. Siten tamperelainen Janica Brander, 37, kuvailee itseään.

– En elänyt mitään kulinaristista tai kosmopoliittia elämää, syönyt nuorena avokadoa tai kvinoaa. Olin lentokoneessakin ensimmäisen kerran vasta 19-vuotiaana, Brander kertoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: