Ella Julia Rantanen kärsi rajusta koulukiusaamisesta ja saa nyt vihapostia rohkeista somepäivityksistään - Ihmiset - Aamulehti

Tamperelainen Ella Julia Rantanen, 23, kärsi rajusta koulukiusaamisesta ja saa nyt vihapostia rohkeista somepäivityksistään – Se ei aktivistia hiljennä: ”Minua ei ole pakko seurata”

Muunsukupuolinen Ella Julia Rantanen on tunnettu tamperelainen someaktivisti, joka ei anna muiden mielipiteiden vaikuttaa itseilmaisuunsa. Matka nykyisenlaiseksi Ella Juliaksi on ollut pitkä ja ajoittain synkkä.

Ella Julia Rantasta kiusattiin koko hänen peruskouluaikansa. Se jätti jäljet, mutta kiusaaminen ei silti hiljentänyt häntä, päin vastoin.­

14.1. 15:43

Aamulehti

Häntä on vaikea olla huomaamatta – tai kuulematta. Pinkkihiuksinen, tatuoitu ja näyttävästi meikkaava Ella Julia Rantanen on 23-vuotias somevaikuttaja ja yhdenvertaisuusaktivisti.

Rantasen matka nykyisenlaiseksi itsekseen on ollut pitkä ja sisältänyt myös synkkiä vaiheita. Nykyisin hän on toipumassa ja päivittää aktiivisesti Instagram-tiliään esimerkiksi kehorauhan, feminismin ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien puolesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?