Olavi Virta, 64, eli ankean lapsuuden hellahuoneessa Tampereella, mutta käynti biljardisalilla mullisti elämän – Nyt hän on syyllinen lukuisten nokialaisten biljardi-innostukseen

Olavi Virran biljardiharrastus sai alkunsa sattumalta. Sillä tiellä hän on edelleen. Ilman Virtaa Nokialla ei olisi Biljardiklubia tai menestyneitä biljardin harrastajia.

Nokian Biljardi ry:n toiminnan pyörittämisen ohella Olavi Virta on tehnyt tärkeää työtä hieman yli 10 vuotta henkilökohtaisena avustajana. Auttamisen halu ohjasi Virran yksityisen hoivapalvelun palvelukseen, jossa Virta auttoi pääosin pyörätuolissa olevia henkilöitä. – Avustajana olo on ollut ajoittain henkisestikin raskasta, mutta äärettömän antoisaa.

15.12.2020 18:00

Viihtyisässä, puolittain maan alla olevassa tilassa ei pallon kilke kaiu. Snooker-pöytä ja kolme yhdeksänjalkaista pool-pöytää on asetettu tilaan niin, että pöytien ympäri pääsee sujuvasti kulkemaan.

Biljardille omistettuja tiloja on tänä päivänä jonkin verran, ja sellainen löytyy Nokialtakin. Nokian Biljardi ry:n puheenjohtaja ja puuhamies Olavi Virta arvioikin, että Pirkanmaalla on muutama toimiva tila, jossa voi käydä pelaamassa biljardia.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut