Helsinkiläisopettaja kehitti vaihtoehdon kertakäyttöisille joulukuusille, mutta kesällä pellolla odotti surullinen näky – tänä jouluna myös tamperelaisissa kodeissa on vuokrattuja kuusia

Torbjörn Granberg alkoi vuosi sitten vuokrata ruukkuihin istutettuja joulukuusia, jotka on tarkoitus istuttaa maahan juhlakauden jälkeen. Ensimmäinen yritys karahti kiville, mutta yrittäjä ei lannistunut. Tänä jouluna Vuokrapuu oy toimittaa koteihin yli 500 vuokrajoulukuusta. Nyt kuusia tuodaan ensimmäistä kertaa myös Tampereelle.

Tamperelainen Malisen perhe hankki täksi jouluksi vuokratun joulukuusen. Helianna Malisen mukaan valinnan taustalla painoivat ekologiset syyt ja kätevä toimitus- ja hakupalvelu. Vilmer, 2, Selma, 6, ja Lukas Malinen, 9, avaavat joulukuusta paketista.

15.12.2020 17:59

Aamulehti

Helsinkiläinen biologian ja maantiedon opettaja Torbjörn Granberg näki pari vuotta sitten videon brittiläisestä puuvuokraamosta ja innostui.

Lisätienestien toivossa hän hankki viime vuonna 30 ruukussa kasvavaa kuusta ja perusti nettisivut, joiden kautta kuusen saattoi vuokrata joulukuuseksi. Yhden kuusen hän piti itse.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut