Tampereen Radiokirppiksen yrittäjä Malla Vuori nosti yrityksen alhosta - Ihmiset - Aamulehti

Äidin kuoleman jälkeen Malla Vuori otti ohjat – Nyt Tampereen vanhimmalla kirppiksellä myydään tavaraa yli miljoonan euron arvosta ja suosittuun palveluun on 4 kuukauden jono

Tampereen Radiokirppiksen yrittäjä Malla Vuori, 43, otti vetovastuun syöpään sairastuneelta äidiltään keväällä 2018. Hän käänsi tuloksen nopeasti plusmerkkiseksi. Kirppiksen myyjissä korostuvat 20–40-vuotiaat, ja tavara on parempaa kuin kymmenen vuotta sitten. Yrittäjä tekee kirppislöytöjä itsekin. Viimeksi hän osti upean untuvatakin 30 eurolla.

– Viime kesä oli Radiokirppiksellä paras 15 vuoteen, kertoo yrittäjä Malla Vuori. Radiokirppiksellä käy tavallisena arkipäivänä 300–400 asiakasta, joista yli puolet on naisia. Suuri osa on alle 30-vuotiaita. Vuoren avainsanoja ovat siisteys, puhtaus ja hyvä fiilis.­

24.10. 7:28 | Päivitetty 11.11. 13:34

Aamulehti

Loppusyksystä 2018 kirppisyrittäjä Malla Vuoren äidin sairastaminen oli edennyt saattohoitovaiheeseen. Vaikka lähdön ymmärsi olevan lähellä, pääsi sen hetki yllättämään. Nytkö jo? Eikö aikaa ollutkaan enemmän?

Malla Vuori

Syntynyt: 9.9.1977 Salossa.

Asuu: Ylöjärvellä.

Koulutus: Merkonomi.

Titteli: Yrittäjä.

Perhe: Avomies ja 6-vuotias tytär.

Harrastukset: Sulkapallo ja avantouinti.

Runsaat kaksi vuotta syöpää sairastanut Tampereen Radiokirppiksen pitkäaikainen vetäjä Anne Lehtonen-Nurmi kuoli 59-vuotiaana Salossa joulukuussa 2018. Tytär Malla Vuori oli hänen vierellään viimeiseen henkäykseen saakka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?