Jonne Lindgren on lempeä ja ahkera isä – Aamulehden tähtijuttu - Ihmiset - Aamulehti

Jonne Lindgrenin, 33, ruuhkavuodet hakevat vertaistaan – kolmen lapsen isä valmistui erikoislääkäriksi, rakensi talon Tampereelle ja käy töissä Hämeenlinnassa: ”Ahkerin ja hyväsydämisin ihminen”

Erikoislääkäri Jonne Lindgren lähti rakennustyömaalle usein vielä sen jälkeen, kun oli ensin pannut lapset yöpuulle. Kerran oli usko loppua, kun 24 tunnin päivystyksen jälkeen lumi satoi sisään yläkerran huoneisiin. Hyvä parisuhde auttoi jaksamaan jokaisessa tiukassa paikassa. Lindgren on ihana isä, jolla riittää aina aikaa lasten kuulumisille. Hän ei hermostu mistään.

Isä on kaikki kaikessa Lotalle, Topiakselle ja Matiakselle. Jonne Lindgren piti lapset ykkösenä myös kovan uurastusvaiheen aikana.

10.11.2019 7:11

Aamulehti

Tamperelainen Jonne Lindgren, 33, istuu olohuoneen sohvalla oksennustaudista kärsivä 1-vuotias Topias sylissään. Hän kertoilee rauhalliseen tapaansa kahteen viime vuoteen osuneesta ruuhkaputkesta, joka hakee vertaistaan.

Kolmen pienen lapsen isä rakensi hartiapankkivoimin komean talon Tampereen Vuorekseen ja erikoistui samaan aikaan nopeassa tahdissa erikoislääkäriksi. Talo valmistui vuodenvaihteessa, ja Lindgren sai anestesian ja tehohoidon erikoislääkärin paperit tänä syksynä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: