Timo Wilderness aloitti vuosi sitten ankaran päästöpaaston, mutta kuinkas sitten kävikään? – Autoilua ja seikkailuja rakastava mies harkitsee nyt Corollansa romuttamista - Ihmiset - Aamulehti

Timo Wilderness aloitti vuosi sitten ankaran päästöpaaston, mutta kuinkas sitten kävikään? – Autoilua ja seikkailuja rakastava mies harkitsee nyt Corollansa romuttamista

Naurettavan vaikeaa, Timo ”Wilderness” Korpi sanoi viime vuonna asettaessaan itselleen kahden hiilidioksiditonnin päästötavoitteen. Lämmin vesi, juusto ja baari-illat eivät tavoitteeseen istuneet. Nyt tiukka vuosi on lähes kulunut loppuun, joten on aika kysyä mieheltä, kuinka päästöpaasto onnistui.

Timo Korpi kertoo kuuden kohdan listan, miten omia päästöjään voi vähentää. Katso lista jutun lopusta.

31.8.2019 7:06

Valkoiseen haalariin pukeutunut mies puhuu tuiman näköisenä pöydän ääressä. Yhtäkkiä hän nousee ylös, potkaisee takanaan olevaa pahviseinää ja karjaisee: "Mitä sitä voi yksi ihminen tehdä?!"

Tämän kysymyksen helsinkiläinen Timo Korpi esitti koko kansalle noin vuosi sitten Ylen Ilmastouutiset-sarjan ensimmäisessä jaksossa. Nyt oman kodin keittiön pöydän ääressä istuu videon haalarimiestä rauhallisempi versio. Eletään elokuun loppupuolta ja Korven vuoden kestänyttä päästöpaastoa on jäljellä enää muutama viikko.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: