Nina Abraitis teki 20 vuoden uran ulkomailla, eikä edes imusolmukesyöpä hidastanut tahtia – kun muisti alkoi pätkiä ja burnout pakotti pysähtymään, hän aloitti uuden, luonnonläheisen elämän - Ihmiset - Aamulehti

Nina Abraitis teki 20 vuoden uran ulkomailla, eikä edes imusolmukesyöpä hidastanut tahtia – kun muisti alkoi pätkiä ja burnout pakotti pysähtymään, hän aloitti uuden, luonnonläheisen elämän

20 vuoden uran EU:ssa tehnyt Nina Abraitis pysähtyi vasta, kun hänen muistinsa alkoi pätkiä pahasti. Nykyisin hän kulkee kumisaappaissa metsässä työkseen, ja vuoden kiireisin aika on nyt käsillä.

Korkokengät ja jakkupuvut vaihtuivat kumisaappaisiin ja villapaitoihin. Burnout veti uranaisen uuden alun pariin. Nyt hän valmistautuu kuusenkerkkäkautteen.

6.6.2019 8:02

Kumisaappaisiin ja villapuseroon sonnustautunut Nina Abraitis liikkuu metsäisellä tontillaan villiyrttijahdissa niin luontevasti, ettei heti uskoisi hänen syntyneen Helsingissä ja asuneen 20 vuotta ulkomailla.

Abraitis nauraa hersyvästi ja kertoo olleensa nuorempana jakkupuku- ja korkokenkäihminen, joka teki uraa EU-viranhaltijana muun muassa Italiassa, Espanjassa, Belgiassa ja Luxemburgissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos