Lehti-ilmoituksella etsitty jumalainen tanssittajamies löytyi harjavaltalaiselta tanssipaikalta – Ilmoituksen jättäjä: "Uskon kohtaloon" – tähtijuttu - Ihmiset - Aamulehti

Lehti-ilmoituksella etsitty "jumalainen tanssittajamies" löytyi harjavaltalaiselta tanssipaikalta – "Sori vammalalaiset jumalaiset miehet"

Tämä ilmoitus julkaistiin Tyrvään Sanomien painetussa lehdessä torstaina 21. helmikuuta ja on herättänyt sen jälkeen keskustelua ja arvuuttelua jumalaisen miehen henkilöllisyydestä.

26.2.2019 10:30

"Jumalaista vammalalaista miestä" Tyrvään Sanomien ilmoituksessa etsinyt nainen löysi kuin löysikin etsimänsä. Nainen tapasi hakemansa miehen lauantai-iltana V2-tanssipaikalla Harjavallassa, kuten oli ilmoituksessaan toivonutkin.

Vammalalainen mies ei kuitenkaan ollut, eikä hän itse asiassa löytänyt paikalle lehti-ilmoituksen perusteella.

–Sori vammalalaiset jumalaiset miehet. Hän ei ollutkaan Vammalasta. Miehen paikkakunta saa nyt jäädä arvoitukseksi, nimettömänä pysyttelevä nainen sanoo.

Mies ei ollut nähnyt ilmoitusta

Ilmoituksen jättänyt nainen haki vammalalaista jumalaista miestä, joka oli tanssittanut häntä Ikaalisissa marraskuussa 2014. Ilmoitus ja siitä tehty artikkeli levisivät sosiaalisessa mediassa hurjalla vauhdilla viime viikon perjantaina ja lauantaina.

Lue myös:Jumalainen mies Vammalasta, sinua etsitään! – "Tanssihuuma oli niin lamaannuttava, etten kysynyt edes hänen nimeään", kertoo romanttisen ilmoituksen jättäjä

Mies ei kuitenkaan saapunut paikalle ilmoituksen perusteella.

–En usko, että hän oli nähnyt ilmoituksen. Hän käy muutenkin tanssimassa.

Tunnistitteko toisenne, vaikka edellisestä tapaamisesta oli kulunut aikaa neljä vuotta?

–En ollut tehnyt häneen niin lähtemätöntä vaikutusta kuin hän minuun, nainen vastaa.

Mitkä olivat ensimmäiset sanat, kun kohtasitte?

–En muista. Ei mitään järkevää.

Mistä juttelitte?

–Aineenvaihdunnasta, nainen vastaa ja hymyilee.

"Ei muuten saa mitään, jos ei yritä"

Nainen ihastui miehen tanssitaitoon neljä vuotta sitten Ikaalisissa. Onko siis niin, että yksikin tanssi voi viedä jalat alta?

–No, kyllä siinä useampi tarvitaan, nainen pohtii.

Pari tanssi illan aikana useita tansseja, mutta ei sopinut seuraavasta tapaamisesta.

–Uskon kohtaloon. Tiedän nyt, mistä hänet löydän. Hämäläiset lämpiävät hitaasti, vai miten joku tuossa kirjoitteli.

Kannattiko laittaa hakuilmoitus lehteen?

–Kannatti, vaikka en kyllä osannut pienimmässä mielessänikään aavistaa, mikä kohu asiasta syntyi muiden ihmisten mielissä ja keskustelupalstoilla. Tämä osoittaa, että ihmiset kaipaavat elämäänsä jotain ihanan romanttista, omakohtaista kokemusta, pientä lemmenkipinää, kenties...

Hän neuvookin ihmisiä kokeilemaan onneaan arkailematta.

–Rohkeasti vaan ottamaan kohtalosta kiinni. Ei muuten saa mitään, jos ei yritä. Ihanuutta elämäänne, ihan kaikille, nainen viestittää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: