Tamperelaisnyrkkeilijä Elina Gustafsson kihlautui tyttöystävänsä kanssa – "Olen joka päivä kiitollinen, että saan jakaa elämäni sinun kanssasi" - Ihmiset - Aamulehti

Tamperelaisnyrkkeilijä Elina Gustafsson kihlautui tyttöystävänsä kanssa – "Olen joka päivä kiitollinen, että saan jakaa elämäni sinun kanssasi"

Elina Gustafsson ja Emmi Asikainen.

9.2.2019 20:44 | Päivitetty 9.2.2019 21:46

Viime vuonna nyrkkeilyn EM-kultaa voittanut tamperelaisnyrkkeilijä Elina Gustafsson kertoi sosiaalisessa mediassa kihlautuneensa tyttöystävänsä Emmi Asikaisen kanssa.

Pariskunta kertoo sosiaalisen median päivityksissään olleensa hotellissa, jossa Gustafsson kosi Asikaista.

–Olen joka päivä kiitollinen ja onnellinen, että saan jakaa elämäni juuri sinun kanssasi. Olet herkkä, aito, ainutlaatuinen, rohkea, vahva ja hauskakin vielä. Sinä riität juuri tuollaisena kuin olet. Olet tärkeä ja rakas. Tuleva vaimoni, Gustafsson kirjoittaa.

27-vuotias Gustafsson voitti viime vuonna Sofian EM-kilpailuissa 69-kiloisten kultaa. Nyrkkeilijällä on mitalikaapissa myös MM-pronssia vuodelta 2016. Arvokisamenestyksen myötä Gustafsson on yksi Suomen menestystoivoista Tokion olympialaisissa vuonna 2020.

Gustafsson kertoi tammikuussa, että tämä vuosi on iso olympialaisten kannalta.

–Kaikki paukut tähtäävät olympiapaikan metsästykseen. Kova vuosi on tulossa ja teen paljon töitä, jotta saavutan tavoitteeni, Gustafsson sanoi Urheilugaalassa.

Elina Gustafsson kertoi tammikuussa jättäneensä Tampereen Voimailuseuran. Hän kuitenkin asuu yhä Tampereella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: