Markku Ellala leipoi Suomen hienoimman pääsiäiskakun - Ihmiset - Aamulehti

Itseoppinut leipuri Markku Ellala teki ällistyttävän hienon pääsiäiskakun, joka on kuin Fabergén soittorasia – ”Halusin unohtaa koko hitsin koronan”

Sastamalalainen sisustustaiteilija Markku Ellala päätti koetella taitojaan ja valmisti vaikeimman koskaan tekemänsä leivonnaisen: Fabergén koristemunaa mukailevan kultaisen kakun.  Se päätyy pian ikäihmisten iloksi. Lapsiperheille Ellalla opettaa videolla, miten suklaamunia tehdään kotona.

Markku Ellala leipoi pääsiäiskakun syötävästä kullasta viime huhtikuussa.

7.4.2020 18:36 | Päivitetty 7.4.2020 20:36

Aamulehti

Kello neljä maanantaiaamuna Markku Ellala heräsi katsomaan kakkua, jota hän oli jo tehnyt koko viikonlopun. Painajaisessa kakun reuna oli romahtanut yön aikana.

Lähes 30 tunnin kakkuprojekti tuli uniin, sillä Ellalan leipomisurakkaan kuului jopa 12-tuntisia päiviä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: