Vain elämää -tähden hullu vedonlyönti: Katso mitä hän lupasi tehdä, jos Tappara voittaa - Ihmiset - Aamulehti

Vain elämää -tähden hullu vedonlyönti: Katso mitä hän lupasi tehdä, jos Tappara voittaa

Sunrise Avenuen Samu Haber on mukana tulevalla Vain elämää -kaudella. HIFK-fani Haber löi Aamulehden toimittajan kanssa hullun kiekkovedon.­

5.4.2017 13:29

Vain elämää on vain elämää, mutta jääkiekko on vakava asia. Sunrise Avenuen Samu Haber rakastaa kujeita – elämä ei saa olla liian vakavaa.

Tiistaina, kun Vain elämää -ohjelman kuudennen kauden tähdet risteilivät Tallinnaan ja takaisin, kohtasi Haberin suosikki HIFK jääkiekon SM-liigan välieräottelussa Tampereella Tapparan. Kun tamperelainen toimittaja tapasi helsinkiläisen Haberin, puhuttiin tietenkin hetki myös jääkiekosta.

Haberilla oli huikea ehdotus, johon toimittajan oli pakko tarttua.

Tällainen on Haberin ja toimittajan veto:

Samu Haber on Sunrise Avenuen solisti ja perustaja. Bändin levyjä on myyty huikeat 3,5 miljoonaa kappaletta. Yhtye on suosittu maailmalla ja kerää Suomessakin stadionin täyteen.

Bändi on ollut reilun vuoden keikkatauolla. Kun solisti Haber on astunut hetkeksi sivuun, on hänellä ollut omien samojensa mukaan aikaa miettiä, kuka on ihminen Haber.

- Vastausta en ole vielä löytänyt.

Osa tuota pohdintaa oli Vain elämää leiri Espanjassa. Siellä käytiin läpi jokaisen artistin tarinaa musiikin kautta. Välillä puhuttiin syvällisiä, välillä heitettiin läppää.

Läpänheitto jatkui kuvausten jälkeenkin.

- Löin Lindholmin Ollin kanssa vetoa, että Tappara voittaa Ilveksen. Onneksi Tappara voitti, olisi tullut kalliiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?