Hääkuvakisa

Aamulehden suuri hääkuvakilpailu alkaa: Lähetä meille persoonallisin hääotoksesi ja voita 1000 euron matkalahjakortti

Saitko häissä tallennettua jonkin mielenkiintoisen hetken? Oliko morsiamella mieleenpainuva puku? Osallistu Aamulehden suureen hääkuvakilpailuun ja paljasta häiden parhaimmat hetket!

Kirsi Majamäki
Aamulehden suuri hääkuvakilpailu alkaa: Lähetä meille persoonallisin hääotoksesi ja voita 1000 euron matkalahjakortti

Minna ja Kalle Mäkkylän hääkuva otettiin perinteisessä suvimaisemassa.

Fanni KangasvieriAamulehti

Nyt eletään hääkuvauksen kiireisintä aikaa, kun lukuisat parit haluavat ikuistaa yhden elämän tärkeimmistä päivistä kauniissa suvimaisemassa.

Turha pönötys ja rintarinnan poseeraaminen ovat kuitenkin väistyneet.

–Tällä hetkellä pariskunnat haluavat tallentaa hetkiä, eivätkä etukäteen suunniteltuja poseerauskuvia, kertoo tamperelainen valokuvaaja Kirsi Majamäki.

Kuvaaja halutaan paikalle jo morsiamen valmistautuessa tärkeään päivään. Majamäen mukaan hyvästä hääkuvasta välittyy aito tunne.

–Hääparia kuvatessani en keskity vain teknisiin asioihin. Otoksesta täytyy välittyä rakastavaisten tunteet ja häiden tunnelma.

Poseerauksessa on kuitenkin omat puolensa. Etukäteen suunnitellut asennot voivat auttaa helpottamaan jännitystä.

–Saatan neuvoa sulhasta laittamaan esimerkiksi käden taskuun, mikä tuo kuvaan rennompaa fiilistä. Kuvaajan ja hääparin kannattaa keskustella tarkkaan siitä, minkälaista tyyliä he kuviinsa haluavat, Majamäki sanoo.

Minna ja Kalle Mäkkylä juhlivat häitään Ylöjärvellä pari kesää sitten. Kuvat otettiin ulkona, koska pariskunta halusi hääkuvista mahdollisimman luonnollisia.

–Kuvat otettiin rennosti hääpäivän edetessä, jolloin niistä ei tullut tarpeettoman jäykkiä, morsian Minna Mäkkylä muistelee.

Kirsi Majamäki
Valokuvaaja Kirsi Majamäen mukaan hääparit haluavat nykyisin tallentaa tunnelmallisia hetkiä poseerauskuvien sijaan.

Valokuvaaja Kirsi Majamäen mukaan hääparit haluavat nykyisin tallentaa tunnelmallisia hetkiä poseerauskuvien sijaan.

Osallistu Aamulehden suureen hääkuvakisaan

Maaginen päivämäärä 1.7.2017 on tämän kesän suosituin päivä astella avioliiton satamaan. Tampereen seurakunta vihkii tänään 91 hääparia.

Aamulehti juhlistaa merkkipäivää avaamalla hääkuvakilpailun, jossa etsitään kolmesta sarjasta koskettavinta otosta.

Kilpailun kolme parasta palkitaan 1000 euron matkalahjakortilla, ja finaaliin päässeet saavat muistoksi kuvataulun omasta hääotoksestaan. Kuvamittelössä kisataan kolmessa sarjassa.

Kaunein morsian

Kauneimman morsiamen sarjassa ei ole kyse missikilpailusta: Kaunein voi olla esimerkiksi tunteellisin tai löytänyt rakkauden vasta myöhemmällä iällä. Kauneimman morsiamen kuva koskettaa. Voit myös ilmiantaa lähipiiristäsi upeimman morsiamen lähettämällä kuvan kilpailuun.

Ihanin hääpari

Ihanin hääpari on voinut tavata toisensa erikoisella tavalla tai he juhlivat suurta päivää mieleenpainuvassa ympäristössä. Kerro omasi tai ystäväpariskunnan tarina kuvan yhteydessä. Parhaat tarinat julkaistaan Aamulehdessä.

Hauskin häähetki

Hauskin häähetki voi olla vaikkapa kameran kännykällä räpsäisty otos hauskasta tanssihetkestä tai vihkitilaisuudessa sattuneesta kömmähdyksestä. Emme etsi täydellisiä ammattikuvaajan ikuistamia kuvia, vaan aitoja hetkiä hääpaikalta.

Kuvakilpailun parhaimmisto kootaan syyskuussa näyttelyksi Aamulehden ala-aulaan. Jos siis nappasit persoonallisen otoksen ystävän häissä tai tunnet erikoisen hääparin, jaa kuvasi meille syyskuun alkuun mennessä!

Aamulehden suuri hääkuvakilpailu

Osallistu hääkuvakisaan lähettämällä kuvasi osoitteeseen haakuvakisa@aamulehti.fi. Kilpailuaika päättyy 3.9.2017.

Liitä kuvasi yhteyteen hääpariin, morsiameen tai häähetkeen liittyvä pieni tarina. Liitä sähköpostiviestiin myös puhelinnumerosi tai hääparin yhteystiedot.

Kilpailuun hyväksytään kaikki hääkuvat, jotka on otettu vuoden 2017 aikana. Kilpailukuvien ei tarvitse olla ammattilaisten ottamia, oma kotikamera tai kännykkä riittää kuvausvälineeksi.

Kilpailukategoriat ovat kaunein morsian, ihanin hääpari ja hauskin häähetki. Palkinnon voi voittaa yhdestä sarjasta.

Jokaisen kategorian voittaja palkitaan Matkapörssin tuhannen euron lahjakortilla.

Aamulehden raati valitsee kilpailuun lähetyistä kuvista 15 parasta, joista kootaan näyttely Aamulehden ala-aulaan syyskuussa. Finalistit saavat palkinnoksi omasta kuvastaan teetetyn kuva-taulun.

Aamulehti ei maksa korvauksia lähetetyistä kuvista ja pidättää oikeuden julkaista niitä vapaasti hääkuvakilpailua käsittelevien juttujen yhteydessä Aamulehden verkkosivuilla, painetussa lehdessä ja kuvanäyttelyssä.


Lue myös nämä


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Kuka sinne matkalle lähtee? Kuvaaja vai hääpari?!?

  • Laura

    Ompas hanurista että noin lyhyt osallistumisaika kun meneehän niitä pareja myöhemminkin vuotta naimisiin.. 🙁

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio