Toimittaja lähti Kaupin Kanuunoiden kanssa maastopyöräilemään ja ihastui: ”Seuraavana maanantaina on päästävä uudelleen” – Lue, millaisesta lajista on kyse

Pyöräilyseura Kaupin Kanuunat järjestää maanantaisin ilmaisia maastopyörälenkkejä perheen junioreille. Toimittajamme testasi, miten onnistuu maastopyöräily lajia aloittelevalta aikuiselta.

Matti Paloneva sekä Harri Paloneva, 10 vuotta, pyöräilivät Kaupin Kanuunoiden junnulenkillä isompien ryhmässä. 1,5 tunnissa ehdittiin polkea noin 15 kilometrin lenkki. He ovat käyneet kesästä 2021 alkaen yhteislenkeillä. ”Tällä kertaa mentiin aika kovaakin, kun oli vähemmän väkeä ensimmäisellä lenkillä kesätauon jälkeen”, kertoo Matti Paloneva. Henri Palonevan mielestä maastopyöräily on ”siisti” laji ja parasta on polkea porukassa.

15.8.2022 17:35

On kaunis elokuinen ilta Lamminpäässä ja alkamassa on kesätauon jälkeen ensimmäinen Kaupin Kanuunoiden junnulenkki, eli junioreiden maastopyörälenkki. Junioritoiminnan vastuuhenkilö Hanna Salminen jakaa porukkaa pienten ja isompien ryhmään. Jos lapsia olisi enemmän, heidät jaettaisiin kolmeen eri ryhmään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut