Näiden tunnetaitojen opettelu voi nyt olla suureksi eduksi työpaikalla – Tamperelainen mentaalivalmentaja Jenni Sofia varoittaa tyypillisestä virheestä, joka pahimmillaan johtaa fyysisiin vaivoihin

Monissa yrityksissä palataan vähitellen työpaikoille pitkän etätyöjakson jälkeen. Tamperelainen mentaalivalmentaja Jenni Sofia kertoo, kuinka toimit työpaikan vaikeiden tunteiden kanssa ja saavutat tyytyväisen olotilan. Moni turvautuu keinoihin, jotka helpottavat epämukavaa tunnetta vain hetkeksi: ”Se on lopulta hyvin uuvuttava tie”.

”Pysähtyminen voi olla pelottavaa, jos omien tunteiden kanssa on vaikea olla. Tai jos itsellä on kokemus, etteivät omat tarpeet ole niin tärkeitä”, sanoo armollisuudesta ja lempeydestä muistuttava tamperelainen mentaalivalmentaja Jenni Sofia. Usein tunteen takaa löytyy uskomus, joka saa meidät tuntemaan ja toimimaan tietyllä tavalla.

28.2.2022 7:06

Aamulehti

Moni meistä osaa torjua ja tukahduttaa tunteitaan taitavasti esimerkiksi työpaikalla. Parempaan tulokseen päästäisiin, jos kurjanakin kalvavat tunteet kohdattaisiin. Tunteiden kohtaaminen ei tarkoita draamailua, manipulointia tai passiivis-aggressiivisuutta, vaan jotakin ihan muuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut