Toimittaja Seppo Roth matkusti Pirkkalasta koronan kurittamalle Kanarialle, törmäsi Frederikiin ja pandemia-Suomea pakoileviin turisteihin: ”Enemmän täällä tuntee olevansa turvassa kuin kotona”

Kun Tuin lomalento Tampereelta laskeutuu Gran Canarialle 31. tammikuuta, on kulunut tasan kaksi vuotta Kanariansaarten ensimmäisestä koronatartunnasta. Turistiparatiisi kävi syvällä, mutta houkuttelee jälleen turisteja. ”Turvallisempaa täällä on kuin Suomessa”, uskoo osa matkailijoista. Myös Frederik keikkailee taas saarella.

Kun korona iski Kanarialle kaksi vuotta sitten, laulaja Frederik juuttui Playa del Inglesiin viikoiksi. Hän osti kaikkiaan neljä paluulippua ennen kuin matka Suomeen onnistui. Tilanteen sekavuutta kuvaa se, että hän oli lopulta kotiutuslennollaan ainoa matkustaja, mikä näkyy myös hänen ottamassaan kuvassa matkustamosta. Nyt hän on palannut saarelle keikkailemaan.

12.2. 7:00

Kanariansaaret

Tammi- ja helmikuun vaihteessa koronarajoitukset Suomessa ovat kovia. Niin ne ovat myös Kanariansaarilla.

Ilmaantuvuusluvuissa Suomi ja Kanariansaaret ovat suunnilleen samalla tasolla. Ilmaantuvuus on korkein Las Palmasissa, mutta Gran Canarian eteläisissä turistikohteissa tilanne on parempi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut