Onko tässä erikoisin paikka viettää itsenäisyyspäivää? Atlantti antoi suomalaisten juhlaan uskomattoman kalansaaliin

Purjevene Sissi matkaa parhaillaan Atlantin yli. Veneellä vietetään itsenäisyyspäivää juhlavasti. Kuinka itsenäisyyspäivää vietetään Sissi-purjeveneellä ja mitä muuta juhla-ateriaan kuuluu? Kuuntele Hannu Hartmanin haastattelu videolta.

Jari Mylläri
Onko tässä erikoisin paikka viettää itsenäisyyspäivää? Atlantti antoi suomalaisten juhlaan uskomattoman kalansaaliin

Hannu Hartman ja Tuija Kala-Hartman purjehtivat parhaillaan kohti Karibiaa.

Jari MylläriAamulehti

Suomen itsenäisyyspäivää vietetään tänään hyvin eri tavoin, mutta ehkä erikoisimmat juhlat järjestetään tamperelais-padasjokelaisessa Sissi-purjeveneessä. Se osallistuu tällä hetkellä ARC-purjehduskilpailuun Kanariansaarilta St. Lucian saarelle, joka sijaitsee Karibialla.

Aamulehti otti Sissiin yhteyden satelliittipuhelimen avulla. Kuuntele videolta millaisissa olosuhteissa Sissi-vene nyt seilaa

 

Veneen kippari Hannu Hartman varautui itsenäisyyspäivän viettoon jo Kanarialla, jossa mukaan varattiin ainekset itsenäisyyspäivän loistoateriaan. Kaikkia ruokatarpeita ei kuitenkaan tarvita, sillä eilen Atlantti antoi purjehtijoille aivan uskottoman kalansaaliin. Yhteen siimaan iski samanaikaisesti kaksi noin 10 kiloa painavaa mahimahia. Ihme kyllä molemmat saatiin nostokoukun avulla veneeseen, ja nyt purjehtijoilla onkin tuoretta kalaa yllin kyllin.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio